MB consult

+36-70/418-66-11

PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS BIZTOS HÁTTÉR

Banki háttér

Leányvállalataival együttműködve az Erste Bank Hungary a pénzügyi szolgáltatások teljes skáláját lefedi.Meghatározó az Erste Befektetési Zrt. által biztosított befektetői tanácsadás és tőzsdei kereskedelem, az Erste Leasing Bérlet Kft. nyújtotta operatív lízing, valamint az Erste Lakáslízing Zrt. által nyújtott lakáslízing termék. Az Erste Nyugdíjpénztár az önkéntes nyugdíjpénztári ágazatban tevékenykedik, míg az Erste Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. életbiztosításokat nyújt.

A bankcsoporton belül működik az ingatlanbérléssel foglalkozó Erste Group Immorent Kft. is. Az MB Consult Kft. vezetőiként felismertük, hogy a mai piaci helyzetben a tőzsde- illetve deviza-árfolyamok hektikus mozgását kihasználni kizárólagosan úgy lehet, ha létrehozunk egy olyan Csapatot, ahol lehetőség nyílik az Ügyfelek személyes megismerésére, kockázattűrő és kockázatvállaló képességeik felmérésére, befektetési szokásaik kiismerésére.

Társaságunk az Erste Befektetési Zrt. hivatalos közvetítője.

Erste Befektetési Zrt. és az MB Consult Kft. így biztonságos hátteret, magas színvonalú ügyfélkiszolgálást, családias légkört biztosít minden ügyfele részére .

Munkatársaink magabiztosan mozognak a tőzsdei és devizapiaci kereskedés, a vagyonkezelés, és a pénzügyi tanácsadás világában, mely hozzá segíti ügyfeleinket befektetéseik sikeréhez.